Search
  • Eiendom | Kjøp | Salg | Utleie
  • tlf: 91 000 510 | linn@konsulentene.no
Search Menu

Selge bolig som privatperson

selge-privat-420

Som privatperson er det mye å huske på når du skal selge din bolig. Du kan velge om du vil selge din egen bolig privat, gjennom eiendomsmegler eller gjennom advokat. Vi kan hjelpe deg alle tre tilfeller:

Kurs i salg av bolig:

Vi arrangerer kurs for deg som lurer på hvordan man går frem når man skal selge boligen sin privat. I kurset tar vi for oss innhenting av opplysninger, takst, fotografering, annonsering, gjennomføring av visning, budrunde, kontraktsmøte og overtakelse. Målet er å gjøre deg rustet til å selge boligen din selv.

Innhenting av tilbud fra meglere:

Vi går gjennom oppdraget ditt med deg og så går vi runden til anerkjente eiendomsmeglere som vi vet leverer av beste kvalitet. Vi forhandler priser for deg, og her kan du spare mye penger. Vi fremstår som en totalkunde hos meglerne og i løpet av året fremskaffer vi mange oppdrag. Det vil si vi oppnår stordriftsfordeler på dine vegne og veldig gode priser.

Salg gjennom advokat:

Vi finner en advokat som kan stå ansvarlig for hele gjennomføringen av salget. Helt fra oppdragsavtalen inngås til oppgjøret fra salget står på konto jobber advokaten og hans medhjelpere for at du skal få best mulig resultat. Dette er etter vår erfaring den løsningen som de fleste kostnadsbevisste kunder av oss velger.

Kjøpehjelp:

Vi kan hjelpe deg å finne den eiendommen du leter etter. Vi har hjulpet privatpersoner som vil finne enebolig med potensiale for bygge kjeller for utleie og vi har hjulpet byggmestere å finne tomter. Vi går gjennom hva du er ute etter, og så er vår oppgave å komme opp med alternativer du kan velge i. Deretter kan vi hjelpe deg å forhandle pris på dine vegne.

Kjopehjelp